Selasa, 2 September 2014

Adik & Hospital

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera kawan2 semua,

Agak lama tak mencoret,cuma sesekali My Novel jer publish.Busy sangat dengan kerja yang tak menentu dan aktiviti2 seharian sebagai pelajar,isteri dan ibu kepada hero2 yang makin nakal,lasak dan aktif.


Nanti bila free na upload gambar raya tahun ni lah,dengan gambar merdeka.Walaupun dah habis raya dan merdeka,still rasa kemeriahannya.


Oh yea, esok adik aka nain panggilan manja ibu buat si kecik dan kiki panggilan manja En Suami pada si kecik, akan masuk wad.Nakal + Lasak sangat, di masukkan benda dalam lubangntelinga dia,tak pasal2 esok kena masuk operation room untuk buang.Bukan sedut,tapi di tarik.So, Doc request bagi ubat tido,kalau tak dia mengaruk haru biru ibu ayahnya nanti.


Adik,adik...kadangkala aktif sangat semua benda na di buatnya,yang di larang itu yang nak di buatnya.Kepetahan berbicara buat ibu ayah mati akal menjawabnya.Abanglong pun kalah dengannya.


Harap esok semua berjalan seperti biasa,InsyaAllah.Oklah,ingat na mencoret di My Novel, idea tengah ada...Jika berkesempatan akan publish awal,InsyaAllah,Amin.


Wassalam.


Tiada ulasan: